Zwarte markt Vleuten adres

Hoewel de zwarte markt vroeger in Vleuten op een ander adres te vinden was, staat deze tegenwoordig beter bekend als de Utrechtse Bazaar. Sinds 25 augustus 2012 is deze dan ook in Utrecht te vinden, en wel op het volgende adres: Groenewoudsedijk 6, Papendorp-Utrecht.
Wilt u de markt via de post bereiken? Gelukkig kan dat ook. Stuur uw brief of kaart dan naar 3430 GC, Nieuwegein.

Bereikbaarheid
Sinds kort heeft de markt haar eigen busstation! Om hier te komen kunt u één van de volgende buslijnen nemen: lijn 102 en lijn 107. Lijn 103 rijdt niet op feestdagen; de andere twee doen dat wel. En inderdaad, de meeste feestdagen is de markt gewoon open. Houd voor de zekerheid wel even de website of de Facebookpagina in de gaten – hierop verschijnen de actuele openingstijden. Natuurlijk is de bus niet de enige manier om bij de zwarte markt te komen. Er is een fietsenstalling vlakbij en daar kunt u natuurlijk uw fiets neerzetten. Over het stallen van uw vervoersmiddel gesproken: er zijn 1250 parkeerplaatsen voor de auto en die zijn allemaal gratis. Wat betreft de auto, kijk op de website voor een gedetailleerde routebeschrijving voor de meest gebruikte routes. Kleine toevoeging: als u op de A12 of de A27 rijdt, neem dan de A2 richting Amsterdam. Op een gegeven moment kunt u afslaan naar Papendorp (een tunnel). Vanaf dat punt kunt u de ANWB-borden met het opschrift “Utrechtse Bazaar” volgen.

Wat neemt u mee?
Eten en drinken is allemaal daar te koop, maar het is niet verboden uw eigen voedsel en drankjes mee te nemen. Pinnen kan aan de kassa, bij het kopen van uw entreekaartje, en bij de pinkassa in het gebouw. Een entreekaartje kost 3,5 euro. Kinderen van twaalf jaar of jonger mogen gratis naar binnen. Honden mogen – mits aangelijnd – ook mee naar binnen.