Zwarte markt Vleuten openingstijden

Vanwege het overweldigende succes, gemeten in het aantal mensen dat elke dag kwam, heeft het bestuur van de zwarte markt Vleuten een wijs besluit genomen inzake de openingstijden: de markt gaat langer open. De Utrechtse Bazaar is iedere zaterdag en zondag open van 08:30 uur tot 17:00. Op feestdagen is de markt meestal ook open. Houd hiervoor de website (en de pagina op Facebook) in de gaten; hier staat de meest actuele informatie op, inclusief de openingstijden.

Hoe er te komen?
De markt is op verschillende manieren te bereiken. Zo kunt u de bus nemen (lijn 102 en 107), met de fiets gaan (er is een fietsenstalling vlakbij de markt) of met de auto (parkeerplaatsen zijn er genoeg en parkeren is gratis).

Wat is er te doen?
Er zijn verschillende dingen te doen als u op de Utrechtse Bazaar loopt. Om te beginnen, kunt u bij de kassa een gratis bingokaart ophalen. Hiermee maakt u kans op leuke prijzen. Daarnaast kunt u sparen voor gratis entree met de Utrechtse Bazaar Vriendenkaart. De markt geeft u ook een mooie kans om van uw oude rommel af te komen. Als u bijvoorbeeld net uw zolder of kelder heeft leeggehaald, dan zit u met een enorme stapel overbodige spullen. Vanaf een prijs van 15 euro kunt u al een kraampje met tafel huren en daar kunt u mooi uw tweedehands spullen verkopen. Let wel; de markt koopt niet op, dus alles dat u niet verkoopt, moet u weggooien of weer mee terugnemen.