Zwarte markt Vleuten route

Er zijn verschillende manieren om bij de zwarte markt van Utrecht te komen. De makkelijkste manier om de route te volgen is misschien wel met de bus. Er zijn drie lijnen die u kunt nemen: lijn 102 en lijn 107.

Met de fiets
Als u in de buurt woont en het is lekker weer, kunt u natuurlijk altijd de fiets pakken. De weg naar de markt is duidelijk aangegeven en er is een fietsenstalling vlakbij de ingang. Let wel op hoeveel u dan wilt kopen, want alles meenemen op de fiets is niet altijd even handig!

Met de auto
Als u spullen meeneemt (om te verkopen) is de auto uiteraard het handigste. Op de website kunt u prima gedetailleerde routebeschrijvingen vinden, één voor elke windrichting waar u vandaan zou kunnen komen. Komt u van de A12 of de A27, is het slim om de A2 richting Amsterdam te nemen. U komt vanzelf een afslag in de vorm van een tunnel tegen. Deze gaat richting Papendonk en als u die neemt, komt u vanzelf ANWB-borden tegen die het opschrift “Utrechtse Bazaar” dragen. Volg deze en u komt vanzelf bij de zwarte markt. Parkeren is gratis en er zijn 1250 parkeerplaatsen.

Waarom gaan?
voor zichzelf moeten spreken: een dagje Utrechtse Bazaar is een heerlijk dagje uit! Met ruim 500 kraampjes (waarvan de helft geen vaste bezetting heeft) is er altijd wat te doen en altijd wat nieuws te ontdekken.